Aplicații mobile și desktop

Dezvoltare de aplicatii mobile si desktop

O aplicație mobilă ar trebui să fie intuitivă, atractivă și să aibă o viteză bună de încărcare, astfel încât să ofere cea mai bună experiență utilizatorilor. Five Quantum Bits este formată din programatori cu experiență îndelungată în lucrul cu aplicațiile online, gata să înțeleagă importantă businessului tău și să-l extindă. Facem parte dintr-o industrie competitivă, așa că vrem să ducem crearea de aplicații mobile la un stadiu nou în România. Cunoscute și că servicii de app development, acestea sunt foarte căutate.

Statistică

Conform Institutului Național de Statistică, 86% dintre utilizatorii de internet din România accesează mediul online de pe telefonul mobil. Acest procent înglobează în mod echilibrat atât locuitorii zonelor urbane, cât și persoanele din mediile rurale. Indiferent de natură afacerii tale, nu a existat un moment mai potrivit că acesta pentru a pune la cale dezvoltarea unei aplicații, care să-ți țînă clienții cât mai aproape, in mod constant.

Hai sa vedem cum functioneaza procesul de realizare al aplicatiilor mobile sau mobile development si cum ne atingem scopul impreuna.

Calculator Preț

Platformă (Obligatoriu)

Interfață

Funcționalități

Pret 0 €

Cu TVA


Sună acum! Formular Contact